Loading...

Handelsbetingelser

 

PRISER
Alle de viste priser på Internetsiden vises i danske kroner DKK og er inklusive moms og gebyrer. Priserne indeholder fri levering i Danmark. Levering til udlandet, inkl. Grønland og Færøerne tillægges ekstra gebyr fastsat efter Post Danmarks normale takster.

BETALING
Transaktionsvalutaen der benyttes er DKK

SIKKER BETALING PÅ NETTET
HIPZEN er godkendt af PBS til at modtage betalinger over nettet. Alle betalinger foregår via en sikker krypteret SSL linie direkte til PBS. Så snart dine kortoplysninger er godkendt af PBS, godkendes din ordre og selve beløbet trækkes så først på din konto når smykkerne sendes afsted. Der kan benyttes følgende betalingskort: Dankort, Visa/dankort, Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro.

 

LEVERING/FRAGT 
Ordrer på smykker afgivet inden kl. 14.00 på hverdage afsendes normalt 2-5 hverdage efter ordrerbekræftelsen. Beløbet for dit smykkekøb trækkes først på din konto efter afsendelse af varen.
Der er GRATIS levering i Danmark. Ved levering til udlandet tillægges ekstra gebyr efter Post Danmarks normale takster

Bemærk at du under ordreafgivelse har mulighed for at angive en alternativ leveringsadresse. Denne kan benyttes såfremt de bestilte smykker skal sendes f.eks. som smykkegave. Der vedlægges derfor ikke faktura i forsendelser som er bestilt til anden leveringsadresse.

RETURRET
HIPZEN tilbyder alle vores kunder 14 DAGES FULD RETURRET –
De 14 dage gælder fra den dag du modtager varen, og vi skal have varen senest 14 dage herefter.

Ved returnering af smykket skal varen være i samme stand som ved modtagelsen – og HIPZEN klistermærket siddende på smykket ved modtagelsen skal være intakt. HUSK at vedlægge dine bankoplysninger (konto nr. + reg nr.) sammen med retursmykket. Ellers kan vi ikke tilbagebetale beløbet.
Du skal desuden være opmærksom på, at den originale emballage typisk repræsenterer en værdi, og den originale emballage skal også returneres. Det er et krav til returnering af varen, at den sendes med registreret pakkepost. Forsendelsesomkostningerne forbundet hermed returneres ikke.

Ved benyttelse af returret tilbagebetaler HIPZEN det fulde beløb inkl. vores forsendelsesomkostninger (dvs. ikke forsendelsesomkostninger i forbindelse med returnering)

Når det returnerede smykke er modtaget hos HIPZEN, vil beløbet blive overført til din konto inden for 4 arbejdsdage.
Bemærk venligst at særligt bestilte varer, så som ringe, etc. ikke tages retur, da disse fremstilles specielt til den enkelte kunde. DIAMANT smykker der købes direkte i vores showroom eller af HIPZEN, kan ombyttes til andre varer inden 7 dage, men tages ikke retur. bemærk at disse køb ikke er et “online-køb”, selv hvis betalingen laves online.

Julegaver
Julegaver købt til almindelig pris kan byttes efter almindelige regler om fuld returret til og med d. 8 januar året efter købet dog max efter i alt 90 dage. Er smykket en julegave skal du huske at skrive dette i bemærkningsfeltet ved bestilling – ellers gælder de almindelige returregler.
Julegaver købt med rabat kan ombyttes til andre varer til og med d. 8. januar 2010 – men pengene gives ikke retur.
Julegaver skal bestilles senest d. 19.12 kl 13.00 hvis de skal nå frem til julen.

 

Køb af gavekort
Vi udsteder også gavekort der kan bruges på webshoppen, så er du interesseret i dette så Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
" style="color: #6e95b6; transition: color 0.2s linear; -webkit-transition: color 0.2s linear; text-decoration: none; margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; outline: 0px; vertical-align: baseline; background: transparent;">send os en mail med den ønskede værdi på gavekortet – og vi klarer resten.

KVALITETSKONTROL 
Vi kontrollerer desuden alle smykker inden afsendelse. I tilfælde af defekt på smykket kan det returneres til os for ombytning.

 

KØBELOVENS ALMINDELIGE REGLER 
Hvor andet ikke er specificeret i nedenstående tekst følger vi købelovens almindelige regler.
Kontrakten er udformet og indgås på dansk og er ikke tilgængelig på vores webside, hvorfor du bør udskrive og gemme ordrebekræftelsen. Vi forbeholder os ret til at annullere en handel, hvis der er opgivet forkerte priser på hjemmesiden, da disse kan være autoberegnet. Den ordrebekræftelse der genereres ved køb, er således en kopi af indkøbskurven og ikke vores accept på at handlen gennemføres.

 

MANGLER OG REKLAMATION
Hvis køber vil påberåbe sig en mangel, skal køber give sælger besked indenfor rimelig tid.
Lider smykket af en konstateret mangel, kan der foretages en af følgende: Manglen afhjælpes. Der kan foretages omlevering. Laves et passende afslag i købesummen. Købet kan ophæves hvis manglen er væsentlig. Sælger betaler porto retur til sælgers lager. Varen skal returneres forsvarligt emballeret. Der kan ikke returneres smykker eller andre varer uden forudgående aftale.

 

REKLAMATIONSRET 
På alle produkter og smykker yder vi 2 års reklamationsret. Man kan således reklamere over fejl eller mangler som var tilstede, da smykket blev solgt. Bevisbyrden ligger ved køber efter de første 6 måneder jfr. købelovens § 83.
Sælger dækker ikke skader opstået ved fysisk misbrug samt slitage af smykkerne.